Somos una cooperativa feminista de producción audiovisual
Somos una productora audiovisual en forma de cooperativa formada por un equipo especializado en la creación de vídeo creativo, el diseño gráfico, la fotografía profesional, el diseño web y la comunicación. Realizamos proyectos en diversos sectores y sumamos experiencia en el ámbito cultural, de las artes escénicas y de la economía social y solidaria. Nuestro objetivo es engendrar y participar en proyectos con alma, creando contenido de calidad que comunique y cautive a través de las disciplinas que dominamos y siempre, desde una perspectiva que apuesta por el cambio y la transformación social, trabajando por conseguir un mundo mejor en el que el centro lo ocupan las personas. Conoce nuestros proyectos a continuación.

-

-

-

-

-

-

FOTOGRAFÍA

VIDEO

DISEÑO GRÁFICO

WEB

COMUNICACIÓN

FILIGRANA SOLIDÁRIA

Somos una productora audiovisual en forma de cooperativa feminista porque creemos en la inter cooperación entre personas, colectivos, entidades y empresas como método esencial para ofrecer alternativas al sistema económico capitalista. Nos gusta realizar nuestro trabajo de forma conectada y coherente con nuestros principios valores y por eso nuestro discurso y metodología de trabajo se caracterizan por compartir los principios de la Economía Social y Solidaria, los feminismos, la transformación social y una relación próxima de y de km 0.

Cultura y transformación social

Entendemos y disfrutamos de la cultura como un pilar fundamental de la sociedad y como un motor imprescindible para el cambio social. La cultura es movimiento, creación, pensamiento, acción e incidencia en el mundo… y así es como nos acercamos y trabajamos en cada uno de nuestros proyectos, con el objetivo de aportar nuestro granito de arena para el cambio global.

Economía social i solidaria

Formamos parte del engranaje de la Economía Social y Solidaria y participamos de una economía crítica y alternativa que propone un sistema respetuoso, que pone a las personas en el centro y no al capital, bajo criterios democráticos de horizontalidad, transparencia, responsabilidad, equidad y participación.
Proyectos integrales
Coherencia, pasión y honestidad para crear marcas y contenido que pongan a las personas en el centro.

Feminismos

Nuestra metodología de trabajo y forma de organizarnos encuentra su verdad en la economía feminista, contemplando la base social que la sostiene, las personas que la hacen posible y sus circunstancias, poniendo énfasis en la reorganización del tiempo y del trabajo de forma más equitativa y compatible con la vida personal, teniendo en cuenta los cuidados y el ecologismo. Realizamos todos los proyectos con perspectiva de género, desde una óptica feminista, intercultural e interseccional que apuesta por la visibilidad de las mujeres y las diversas identidades de género, proponiendo roles positivos y activos, evitando estereotipos, haciendo propuestas con la mayor diversidad cultural y funcional posibles y utilizando el lenguaje inclusivo.

Proximidad y km0

Apostamos y disfrutamos creando relaciones de valor con otras cooperativas y asociaciones, con las personas con las que trabajamos y colaboramos y en cada uno de los proyectos en los que nos embarcamos. Nos gusta ofrecer un servicio de proximidad y acompañar los proyectos de la forma más continuada y personalizada posible.
«Filigrana, un equip que comparteix les iniciatives, se les fa seves i les tradueix en imatges amb sensibilitat i cura, tenint en compte la filosofia del projecte. Des dels començaments Filigrana ha seguit les passes del Festival Internacional de Pallasses al Circ Cric formant-ne part com unes artistes més. Han convertit el festival en vídeos i fotografies, quedant registrat a la memòria de totes. L’equip de Filigrana fan filigranes!”

Montserrat Trias – CIRC CRIC

«Des de CHAPTER#2 hem confiat amb Filigrana per poder recollir el coneixement generat en els nostres esdeveniments. Filigrana ha aconseguit crear material audiovisual que resumeix tècnicament i amb carinyo el que es crea en aquests esdeveniments, on sovint es donen vàries dinàmiques i debats en paral·lel. A més, la filosofia col·laborativa i feminista que governa Filigrana ens aporta valor de cara als nostres clients i dóna força al projecte de CHAPTER#2.”

Chapter#2

“Filigrana, un equip de gent jove i apassionada molt professional i compromesa amb la seva feina. Ment oberta i disponibilitat al 100%. Molt recomanables per encarregar-los la imatge de la teva empresa o qualsevol altre projecte. I a més, són economia social!”

Mònica Gil – Consell Comarcal del Vallès Occidental

«Des del Teler Cooperatiu hem fet moltes col.laboracions amb Filigrana Produccions, treballem conjuntament tant a la Xarxa d’Economia Solidària local com a l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental. En ambdós casos, que Filigrana en formi part dóna un valor afegit a tots els projectes tant a nivell professional i d’intercooperació com a nivell personal. Creativitat, paciència i eficàcia els defineixen.»

Teler Cooperatiu

«Treballar amb Filigrana Produccions ha estat fàcil, molt proper i agradable. El resultat de la seva feina ha estat professional, creatiu i més que satisfactori! Gràcies!»

Dolors Gimeno – Escola ILLA de Sabadell

“Des del principi, la nostra experiència amb aquest equip de persones ha estat propera, fàcil i molt enriquidora. Crec que és un equip que busca fer remoure neurones, d’una manera crítica i directa, i que sempre ho fa des del carinyo i les ganes de contribuir al bé comú.»

Jose M. Sánchez – Estudi Caramba

“Treballar amb Filigrana és sinònim de qualitat i professionalitat. Filigrana és una aposta segura si vols tenir material de qualitat visual però també de contingut. Són molt flexibles i sempre intenten ajustar-se al màxim a les necessitats requerides. Seguirem treballant amb Filigrana perquè a més de qualitat assegurada és un equip humà excepcional, sempre amb un somriure i amb ganes de fer la feina el millor possible.”

Thai Jungpanich – Coordinadora de l’Espai Societat Oberta (Open Society Foundations)

“¿Treballar amb la família Filigrana? Exquisit… fi… colpidor… planer i plaent. Els somriures amb què irrompen et retornen a Gloria Fuertes: 

En este juego de cartas que es la vida gana el que más sonrisas ponga sobre el tapete.»

Alba Barbé – Actua Vallès | Ca l’Enredus

“Filigrana és sens dubte un equip de gent professional amb qui tornaria a treballar amb els ulls tancats. El seu valor, a part de la feina ben feta, és la bona comunicació, la il·lusió i la delicadesa que posen en la feina que fan.”

Companyia Zum-Zum Teatre

“A El Bombeto li encanta col·laborar amb Filigrana en tot tipus de projectes. Sempre és un plaer poder comptar amb la seva experiència en el camp audiovisual, la capacitat per adaptar-se a tots els terrenys (a vegades demanem coses rares…), i la predisposició a trobar solucions òptimes a tots els reptes!”

Quim – El Bombeto | Tallers itinerants d’animació i cinema

“Vam compartir una mica del nostre projecte amb Filigrana, un equip professional immillorable. El tracte proper i la bona sintonia que hi ha entre l’equip fan del treball amb Filigrana Produccions una experiència molt agradable, en la que la predisposició a la comunicació i intercanvi d’idees és l’eix de la feina ben feta. Un equip amb sang jove i amb una empenta imparable!”

Companyia Puntmoc

“En el marc del Pla de Comunicació de la Taula Catalana per Colòmbia al 2019 vam veure la necessitat de crear una nova pàgina web per donar resposta a les noves necessitats de l’entitat. Treballar amb Filigrana Produccions ha estat un èxit absolut, perquè des del primer moment van transformar els requeriments que teníem i les idees abstractes en un nou espai virtual. El resultat és una pàgina útil, dinàmica, de fàcil navegació i que permet recuperar l’històric de la Taula, amb una imatge renovada i adaptada als nous temps.”

Maria Manyosa – Responsable de comunicació de Taula Catalana per Colòmbia

“Vaig escollir treballar amb Filigrana per la seva ideologia cooperativa, les seves ganes de treballar i la seva sensibilitat. En les diferents feines que els he encarregat (la web, el vídeo i el teaser d’un espectacle, etc), m’he sentit molt cuidada. Hem treballat sempre en equip i han entès les meves necessitats. Estic molt satisfeta de la feina feta i tinc plena confiança en aquest equip de professionals.”

Marta Renyer – Actriu i pallassa

Han confiado en Filigrana…

Participamos de…

error: