Les tendències de color a Instagram per aquest estiu


S’apropen les esperades i merescudes vacances i per això, des del blog de Filigrana Produccions, volem compartir els colors de moda a Instagram per aquest estiu 2018 i ajudar-vos a tenir unes fotos d’ensomni de les vostres aventures estiuenques.

Abans de marxar de vacances, el nostre equip de disseny gràfic s’ha abstret del paviment de la ciutat, s’ha posat el banyador i s’ha transportat mentalment a una illa tropical per tal d’esprémer l’estiu en una paleta de colors que hem dissenyat especialment per compartir amb vosaltres al nostre blog. Esperem que us agradi!

Per dissenyar la paleta de colors, que podeu veure a continuació, ens hem inspirat en dos espais. En primer lloc ens hem transportat mentalment a la bonica capital cubana de l’Havana, i en segon lloc, ens hem inspirat en els paisatges tropicals, propis de les selves d’Amèrica Llatina i del Sud-est asiàtic.

 

Colors Moda Instagram Filigrana Produccions

Colors de moda Instagram | Estiu 2018


L'Havana, ciutat de referència. Colors vius però no estridents.


Si aquest estiu vols tenir un
feed d’Instagram envejable i retratar els teus viatges com una autèntica obra d’art, et recomanem que et declinis pels colors alegres, propis de l’estació més càlida, però sense sobrepassar el límit amb els contrastos i estridències. La ciutat cubana de l’Havana n’és un clar exemple, és plena de colors i realment molt viva però amb una clara tendència a les tonalitats pastel.

 

Colors de moda a Instagram 2018 | Filigrana Produccions

Havana, contrastos i colors pastel | Instagram 2018


Tot i que siguin colors apagats, no has de tenir por a capturar amb la teva càmera o Smartphone, molts colors diferents i barrejats. Com pots veure a la foto anterior, els colors aporten vivacitat, alegria i sensació de benestar, però les tonalitats que veiem en aquestes fotos també ens conviden a portar un ritme més relaxat, tan propi de la capital cubana, on la temperatura obliga a prendre’s la vida amb
més calma.

Això no significa que si no vas de vacances a l’Havana no puguis tenir unes fotos a Instagram de 10. Aquesta publicació vol apropar-te referències de color i alguns consells per aconseguir bones fotos allà on vagis. Segur que ho aconseguiràs!

Si l`espai que estàs fotografiant no t`ho posa tan fàcil per aconseguir aquesta sensació, no pateixis, sempre pots optar pels filtres d’Instagram de menys contrast de l’app, com poden ser el Gingham, Reyes, Slumber i Aden, entre d'altres.

 

Colors de moda a Instagram

Colors de moda a Instagram | Estiu 2018

Paisatge tropical, tons grocs, roses i verds.

Una altra de les referències que hem tingut en compte per construir la nostra pròpia paleta de colors de tendència a Instagram per aquest estiu 2018 han estat els paisatges tropicals. Aquesta referència ens ha aportat els tons més grocs, rosats i verdosos i també la diversitat per a una paleta completa i diversa que ens permeti jugar.

De la mateixa manera que amb la referència cubana, dels paisatges tropicals també hem absorbit els colors de tonalitats més pastel, però en aquest cas hem diversificat molt el color verd, que ens permet crear composicions i contrastos amb la resta de colors, com pots observar en les fotos següents.

 

Colors de moda a Instagram, estiu 2018 | Filigrana Produccions

Colors i contrastos tropicals | Colors de moda a Instagram

 

Colors de moda Instagram | Filigrana Produccions

Combinacions de verds i roses | Colors de moda Instagram


En forma de resum, per tenir unes
fotos d’ensomni a Instagram de les teves vacances del 2018 busca la diversitat de colors, espais on potser ningú mira i pots trobar detalls acolorits i alegres, aposta per les tonalitats verdes, grogues i roses, salmó i vi, i  recorda apostar per filtres i colors de tonalitat pastel.

Esperem que us hagi agradat aquest contingut i que etiqueteu les vostres fotos estiuenques amb el hashtag #ColorsEstiu2018.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *