Avui dediquem el post del blog a la importància de comptar amb una producció professional per a fer fotos en directe del vostre espectacle i us expliquem quatre beneficis de per què haurieu de tenir fotos d’alta qualitat del teu directe si us dediqueu a l’àmbit de les arts escèniques.

 

Promocioneu l’essència del vostre espectacle


El primer
benefici, sense cap dubte, de tenir bones fotos en directe del teu espectacle és que us ajudaran a captar la realitat i l’essència de l’espectacle, aconseguint imatges més potents i passionals que en una sessió d’estudi.

 


Circ Cric | Abril 2016 | Filigrana Produccions


En una
sessió de fotografia en directe hi ha un element molt important, el públic, gràcies al qual es genera la connexió i la màgia real  de l'espectacle, oferint instantànies úniques. Des de Filigrana Produccions us assegurem que això es percep en totes i cadascuna de les fotos!

El book de fotos o les fotos d’estudi també són necessàries i assoleixen els seus propis objectius, però comptar amb fotos en directe per als vostres materials de promoció com, per exemple, el dossier o pressbook que enviem als diferents agents culturals, us pot ajudar a transmetre el sentit de la veritat de la proposta i la posada en escena d’una forma molt més directa i emocional.

 

Alimenteu els vostres canals de comunicació

Comptar amb una sessió professional de fotografia us permetrà tenir contingut de qualitat per als vostres propis canals de comunicació, des de les xarxes socials, a les vostres pròpies campanyes de mail o a la vostra web.

Mantenir les xarxes socials i els diferents canals de comunicació actualitzats i amb material creatiu i de qualitat és una tasca difícil, per això, comptar amb un bon elenc de fotografies que presenten el vostre espectacle en la seva essència us permetrà tenir una comunicació visual de qualitat i coherent en tots els vostres canals de comunicació, transmetent així una imatge professional i treballada.

 

Fotos en directe - Filigrana Produccions - Arts escèniques

Fotos en directe | Theater Op de Markt | Bèlgica

 

Creeu material gràfic i online

Comptar amb fotografies del vostre directe us facilitarà la creació de material promocional, ja sigui en físic, és a dir, per un cartell, flyers, diaris i revistes o en l’àmbit online, per tal de crear una campanya de mail, un anunci a Facebook o una publicació a Instagram.

 

Transmeteu professionalitat

Tenir una bona imatge en l’àmbit de les arts escèniques és una tasca obligatòria si voleu arribar als diferents agents culturals d’una forma diferencial i que faci destacar la vostra proposta.

Per això és necessari comptar amb material visual d’alta qualitat i fotos en directe,  que poden ser una aposta segura per arribar d’una forma molt directa, que transmeti la realitat del vostre espectacle i en el que se us pugui veure en el terreny de joc, sobre l’escenari, podent així connectar d’una forma més visual i ràpida.

Comptar amb fotografies d’alta qualitat en els materials de promoció i els diferents canals de comunicació que tinguieu (web, Instagram, Facebook... ) també ajuda  transmetre serietat, professionalitat i compromís. Si els treballs de promoció es realitzen amb qualitat, transmetreu qualitat, i com ja sabeu, la primera imatge i un treball de comunicació coherent poden ser elements decissius a l’hora de programar el vostre espectacle.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *