Bon dia! Des del blog de Filigrana Produccions volem dedicar algunes de les nostres pròximes entrades a les col·laboracions, projectes i persones que ens han acompanyat en aquests primers anys de vida, als que hi estem molt agraïts i agraïdes, per confiar en nosaltres i per compartir aventures amb el nostre equip.

El Teler Cooperatiu

Comencem la primera entrega de col·laboracions especials, amb el Teler Cooperatiula XES de Sabadell, l'espai en el que s'agrupen persones i entitats com a nucli territorial de la Xarxa d’Economia Solidària del Vallès.

Volem dedicar aquest primer espai al Teler perquè des del primer dia han apostat per nosaltres i com ja sabeu, els inicis són molts durs.  Des del primer moment, hem pogut caminar de la mà i ha estat molt fàcil gràcies a que compartim la forma de ser, perquè apostem per un sistema cooperatiu i una forma de treballas des de la solidaritat i l'aspecte social.

Part de la feina del Teler és ajudar a altres cooperatives a creure en el seu projecte i ajudar-los a fer-lo gran i així ha estat com d'aquesta col·laboració, nosaltres també hem après i extret moltíssimes coses positives. De fet,  part del nostre equip ha tingut l'oportunitat de formar-se amb el Postgrau d'Economia Social i Solidària, realitzant el projecte propi "Consolidació de la Cooperativa Filigrana Produccions 360, SCCL"

Com podeu comprovar al seu directori de cooperatives Acoopdeformiga, formem part activa de la xarxa que té com a objectiu obrir l'Economia Social i Solidària a Sabadell, d'una forma participativa, transformadora i apostant per un món laboral que trenqui els esquemes estàndars del capitalisme.

 

A continuació, tenim el plaer de compartir alguns dels projectes que hem dut a terme amb l'equip del Teler Cooperatiu, entre els quals portem la comunicació del seu blog i les xarxes socials, la comunicació gràfica i creació de cartells, tríptics i la producció dels seus vídeos promocionals Coopera! i de promoció de la Primera Jornada d'Intercooperació.

 

Laia Claramunt

Seguim amb les nostres col·laboracions  i ho fem recordant a la Laia Claramunt, la nostra florista preferida; i no únicament per la seva estètica i savoir faire floral, també perquè és una persona amb la qual els projectes es fan grans, d'una forma senzilla i amb qui ens entenem molt ràpidament.

El projecte de la Laia té una màgia especial i és que l'art floral és la seva feina i també el seu gran projecte personal, el que provoca que els projectes s'omplin d'amor i de passió.

De la mateixa forma que nosaltres, la Laia creu en la xarxa i la col·laboració com una manera de treballar que ens fa més fortes i que ens permet arribar més lluny.

Amb la Laia hem treballat plegats en diversos projectes, dels que compartim dos a continuació, la producció fotogràfica de dos casaments molt especials on podreu apreciar el que expliquem; pura passió i art floral.

 

Podeu veure més fotos del casament aquí --> Casament de la Lena i el Javi

 

Podeu veure més fotos del casament aquí --> Casament del Carles i la Montse


Ovella Xao

I per acabar amb aquesta primera entrega de col·laboracions i amb molt d'estima us volem parlar d'Ovella Xao, la banda de música catalana de Sabadell amb la que ens hem embarcat en les històries més divertides!

Són els primers que varen confiar en el nostre equip per a produir un videoclip, per al seu tema Ens menjarem el món!

 

 

Treballar amb ells és un gran plaer, hi ha un respecte absolut per la creativitat, per experimentar i donar mil voltes a les idees, com va passar en el seu segon videoclip Principeses, en el qual van compartir una idea inicial amb nosaltres i varem acabar creant un guió audiovisual feminista que suma ja més de 30.000 visualitzacions a YouTube.

 

 

I les aventures amb Ovella Xao no acaben aquí i es que també els hem acompanyat als escenaris fent fotos dels seus directes i molt més. Encara riem quan recordem un matí en què vam rebre un email que deia: "Hola, som els Ovella Xao i us volem proposar..." i varem acabar realitzant una sessió fotogràfica, enmig de la muntanya mentre plovia a bots i barrals, ben xops, buscant a un extra perdut pel bosc amb la furgoneta.

Acabem aquí la nostra primera entrega de col·laboracions i bons records, amb un somriure gran a la cara, recordant aventures i desitjant tenir-ne moltes més ben aviat!

Que tingueu un bon dia!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *