Inaugurem el blog de Filigrana Produccions amb moltíssima il·lusió i amb una positiva i clara declaració d’intencions! Començant pels beneficis de tenir una bona imatge.

Volem apropar-vos la nostra feina compartint el coneixement i les tècniques en els àmbits de la fotografia, el disseny gràfic, el màrqueting, les xarxes socials, l’edició i producció de vídeo i la comunicació.

També proposem aquest blog com un espai on poder compartir les experiències que vivim en cadascun dels nostres projectes, les aventures que vivim de la mà de les persones i amics que han confiat en nosaltres i les nostres inquietuds.

Sense més preàmbul, volem donar el tret de sortida amb un post dedicat a les arts escèniques i a la importància i beneficis que aporta en aquest sector comptar amb una imatge personal potent i sòlida. Dediquem aquest primer post a les arts escèniques perquè és en l’àmbit en el qual acumulem més experiència i amb el que tenim un vincle molt especial.

És per això que avui volem compartir els 4 beneficis de tenir una bona imatge en l’àmbit de les arts escèniques.

 

Tenir una bona imatge en arts escèniques

Fotos música i arts escèniques | Exhibeat & Tap Jam

 

La primera impressió

La primera impressió que transmeteu és un punt realment important en un sector artístic com el de les arts escèniques. Tenir una imatge potent i treballada us pot ajudar a donar el cop d’efecte que busqueu provocar en programadors culturals i públic.

Una bona imatge personal o corporativa us permet guanyar temps en un primer contacte (ja sigui quan un programador o programadora obre un mail amb la vostra proposta o quan un possible espectador/a veu un cartell de la companyia). Una vegada heu captat l’atenció en aquest primer moment, teniu més possibilitats d’establir una relació més forta i duradora.

 

Transmetre personalitat

Treballar un estil i una imatge personal o corporativa permet a les companyies d’arts escèniques transmetre la seva personalitat, el que us ajudarà a connectar d'una forma més ràpida i eficaç amb el  públic i també amb els programadors culturals.

 

Tenir bona imatge. Fotos dansa | Filigrana Produccions

Fotos dansa i arts escèniques | Guillem Burnat

 

Captar l'atenció dels programadors/es

Una imatge treballada aportarà força al vostre missatge, fent que arribi d'una forma més contundent, transmetent  informació de qualitat i facilitant la feina de recerca i la selecció als programadors/es.

Dissenyar un bon portfoli o dossier de presentació amb fotografies d’alta qualitat que captin l’essència de l’espectacle pot ser una forma efectiva d’arribar directe a la retina de les persones del sector que hagin de valorar la vostra proposta.

Tenir una imatge diferent, original i amb personalitat pròpia pot ser el vostre pase VIP a la contractació. I és que ja ho diuen des de fa molts anys, que una imatge, a vegades, val més que mil paraules.

 

Tenir bona imatge. Fotos teatre i arts escèniques | Filigrana Produccions

Fotos teatre i arts escèniques | Theater Op de Markt

En constant moviment

 

En el sector de les arts escèniques i de les arts, en general, és important comunicar una dinàmica de moviment continu. És important que el sector sàpiga que esteu actius, d’una forma més informal seria dir: “ei, no parem de fer coses, mireu!”. Per aconseguir fer-ho d’aquesta manera és important comptar amb una bona imatge que us permeti crear contingut en foto, vídeo o altres formats per seguir presents a les ments de programadors i públic.

La definició d'una imatge pròpia ajuda a fer que la creació de contingut de promoció sigui més senzilla, permetent que els canals propis, com poden ser les xarxes socials o la web, estiguin actius i amb els quals, la mateixa companyia pugui ser capaç d'aixecar als espectadors més mandrosos del sofà!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *