Hola! Avui innaugurem el blog de Filigrana Produccions amb moltíssima il·lusió i amb una clara declaració d’intencions!

Volem escriure i apropar-vos les tècniques i les raons de la nostra feina en els àmbits de la fotografia, el marketing, el video, el disseny gràfic i la comunicació. A més de compartir un espai en el que explicar les nostres experiències, els projectes en els que estem immersos, les aventures que vivim amb les nostres clients i les nostres inquietuds.

Així doncs, comencem amb un post dedicat a l'àmbit de les arts escèniques i a la importància i repercussió positiva de tenir una bona imatge en una companyia de teatre. Comencem amb 4 consells fonamentals.

Fotos Arts Escèniques Fira Tàrrega

Alba Sarraute

1. LA PRIMERA IMPRESSIÓ
D'igual manera que quan coneixem una persona, la primera imatge que mostrem i desprenem és clau per aconseguir agradar. Una bona imatge ofereix la possibilitat de poder anar més enllà, de convéncer des d'un primer moment. 


2. PERSONALITAT
Trobar un estil propi permet a les companyies d'arts escèniques transmetre la seva personalitat en tots els missatges i punts de contacte. Tenir la teva personalitat i valors marcats en la teva imatge t'ajudarà a connectar d'una forma més ràpida i eficaç amb el teu públic i també amb els programadors o persones del sector que hagin de valorar la teva proposta. 

Fotos Arts Escèniques Fira Tàrrega


3. CAPTAR L'ATENCIÓ DELS PROGRAMADORS/ES
Una imatge treballada aportarà força al vostre missatge, fent més probable que arribi d'una forma més contundent, transmetent  informació de més qualitat i facilitant la feina de recerca i selecció als programadors/es. Tenir una imatge diferent, original i amb personalitat pròpia pot ser el vostre passe VIP a la contractació. 

4. EN MOVIMENT
La definició d'una imatge pròpia treballada facilita la definició del caràcter de la companyia i ajuda a que la creació de contingut de promoció sigui molt més senzilla, fent possible comptar amb canals de comunicació propis amb els que ser capaços d'aixecar als espectadors més mandrosos del sofà! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *